Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

6 PROPOSTES PEL CONCURS DE CYPE.

L’empresa alacantina de programari d’estructures, CYPE ingenieros, ha renovat el seu logo. Per això convocà un concurs entre els seus clients. S’hi han presentat més de sis-centes propostes. El nombre d’elles era obert. Extrem molt rar, doncs, sempre s’intenta concentrar l’oportunitat en una sola. Nosaltres, després d’oberta la plica, no hem obtingut cap dels tres premis. Tanmateix, no ens penedim, ans el contrari, ha estat una experiència molt bona. Vam poder incloure un d’ells en la primera tria que van penjar a la xarxa. Nosaltres, vam incorporar, a més a més del logo, la presentació en 3D dels diversos formats que usa l’empresa per a que pogueren visualitzar-se en una propera realitat. Com tenen una diversificació dels productes vam incloure una diferent coloració per tal de que veiessen l’adaptabilitat a l’oferta que manté la línia comercial de l’empresa CYPE. També ha servit per a estretir llaços de col·laboració amb l’ESTUDI SUC de dissenyadors industrials.

És una pena que hagen tret del web les més de 600 propostes, que ens donava una idea del nivell de disseny que hi havia. A mi, particularment, m’ha sorprés el primer i segon. Al capdavall tot pivotava en la resolució i encaix de la dificultosa Y en la síntesi del logo. En les bases hi havien bandejat el mot ‘ingenieros‘ i després ha aparegut en els tres seleccionats. La degradació tonal i aigües del guanyador és notable, així com l’engalze del ‘ingenieros‘ des del mateix problema de la Y. En el cas del segon accèsit, per a mi un poc fluixa, en la referència mondriana és un poc antiga. Del tercer a destacar la frescor i senzillesa; possiblement ací raïa la seua pròpia feblesa per a traslladar-lo al ‘paquetatge’ dels productes.

Què vos en sembla?

PS: En obrir els arxius PDF cal que reduïu o amplieu la grandària per a desvelar la intenció d’aplicabilitat que intentàvem en les nostres propostes.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.