Guillem, la vergonya dels que no tenen vergonya!

No tenen vergonya d’assassinar impunement. N’han mort centenars de milers, durant el segle XX han massacrat el Rif, el Sàhara, els Països Catalans, etc etc. Fins hi tot han massacrat la seva població.
En Guillem és una víctima més d’aquest nacionalisme radical, feixista i integrista catòlic. Que es manifesta per mitjà de l’estat espanyol i les seves institucions, que es ramifica cap a les clavegueres dels grups nazis, el tràfic de drogues, la corrupció urbanística que blanqueja el que és brut, el tràfic de persones i la prostitució forçada, les companyies de “seguretat”….

Quines coincidències amb alguns altres estats criminals del continent, pensem en l’estat rus per exemple, curiosament, aliat de l’estat espanyol en la qüestió del Kosovo, de l’ampliació de l’OTAN, etc.
L’estat espanyol, tots ho sabem incorpora com el rus la màfia i el crim organitzat en el seu sí. Nombroses institucions (fins hi tot les del capdamunt) estan implicades en els mercats legals o il·legals d’armes, drogues i persones, i els nazis, que actuen impunes, que escriuen als pamflets del règim i que estan en nòmina de les companyies de seguretat privada que viuen de la contractació pública. La corrupció urbanística pren unes dimensions gegantines i atrapa tot l’establishment polític, financia els partits del règim, blanqueja els fons del narcotràfic i la prostitució i enriqueix els oligarques expropiant a punta de pistola o de porra (vegeu l’Horta) la població.
En aquest context entenc jo l’assassinat d’en Guillem, el mateix salvant les distàncies que el de Politovskaia o el del primer ministre serbi democràtic Zoran Djindjic.
La màfia, l’oligariquia, el funcionariat feixista i tota la massa social de paràsits que es van fer el seu lloc i el modus vivendi gràcies al règim feixista (o des d’abans) es defensen, i si convé maten als que molestem.
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *