No ho sabies… assassí?!

En paraules de Brossa, avui Sa Excremència, el senyor Ansar ha dit que sembla que no hi ha armes de destrucció massiva a l’Iraq. I ha dit també que això ell "no ho sabia".
Davant d’aquesta nota informativa no ens podem quedar com si res, com pensant, mira’l el pallasso aquest ara ens surt amb el que tothom ja sabia.
I no podem perquè hi ha desenes de milers de morts, nens petits, homes i dones, persones amb esperança, il·lusions, persones humanes que han mort a causa d’aquestes armes de destrucció massiva que en el seu moment estaven segurs de que existien i que ara sembla que de fet no ho sabien…

Sa Excremència, reconeix que va pendre la decisió de bombardejar un país, acceptant que morissin 30.000 o 40.000 persones, sense saber res de res? En nom de què? Guerra preventiva contra què? Et disparo de forma preventiva però no sé si em vols matar? Com pot ser que persones tant perilloses voltin pel carrer i altres tant inofensives pateixin la llei antiterrorista? Com es pot acumular tanta injustícia, tanta crueltat, tanta hipocresia?
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *