BOADELLA. MARBELLA ÉS CATALUNYA???

Ahir, el senyor Boadella en una entrevista a l’ultranacionalista libertaddigital va dir que "segurament Catalunya és la regió més corrupte d’Europa".
I doncs, Marbella és Catalunya? Tràfic d’armes, màfies ruses, xineses, islamistes, italianes,… corrupció de jutjes, notaris, alcaldes, regidors, interventors, … això no passava pas a Catalunya em penso sinó a Marbella, Ceuta, Melilla, etc.
Què li passa a Boadella, com es que menteix d’una forma tan compulsiva? Busca publicitat per intentar omplir els teatres? Treu un sobresou de Madrit?
Com es pot des del nacionalisme espanyol senyalar Catalunya com un paradís de corrpució quan ells defensen un estat absolutament corcat des dels municipis més petits fins a la Corona pels casos de corrupció, tràfic d’influències, cultura del "pelotazo", etc.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *