L'astrolabi

Coses del Mar i de la Terra

16 de març de 2006
Sense categoria
6 comentaris

Tenen por

A Madrid tenen por. Sempre n’han tingut. Per això als anys 20 en Primo de Rivera es va endur a Madrid tota la indústria i el món acadèmic aeronàutic pioner al sud d’Europa de Catalunya a Madrid.
Per això el sector de la marina mercant i de passatge és un sector captiu descatalanitzat -mireu sinó el buc Jaime Iº que fa la ruta Ciutat-Barcelona de tranmediterrània-.
Mireu els problemes amb l’aeroport del Prat. Estan cagats a les calçes. Tenen por perquè saben que si l’Aeroport del Prat es desconecta es queden sense diners, i a més, Barajas tindria problemes.
Tenen por, per això sempre juguen fent trampes.

  1. Molt bé, company, però, si ells tenen por, doncs explica’m que collons tenim nosaltres,?

    amb tota aquesta sociocovergència, i tot aquest empressariat acollonit.

  2. Quan els animals tenen por, els animals a qui diem no racionals, s’agrupen per fer-se forts i protegir-se. La por pot ser una senyal d’alerta. L’home supleix la seva debilitat amb la intel·ligència que sembla ser un bé bastant escàs.

    Espanya i els espanyols tenen una mena de por que els posa de seguida a l’atac, tan de seguida que sempre ens ataquen i suposo que ells sben bé el perquè.

    Nosaltres els catalans potser no tenim por, alguns, però quan ens ataquen tampoc sabem defensar-nos amb la fúria i la destresa necessàries per aturar l’atacant.

    Què podem fer per sortir d’aquesta presó?

    Ara, com més reivindiquem i exigim els nostres drets, ells comencen a atacar amb veritable violència cruenta. Fa poc he rebut d’en Loster dos notícies d’agressions greus, una a una noia per part d’un grup de cinc o sis i l’altre a un militant d’ERC, ambdues al País Valencià.

    Suposo que hauríem de fer un Bloc on hi pengéssim, entre tots, tots els cassos d’agressions que es vagin donant. Podria ser aquí a Vilaweb mateix.

    Ens cal un lobby independentista fort, lloc d’unió i resposta punyent, amb un sol objectiu a curt plaç: La Independència! … tot orientat a plantar-nos i trencar amb aquest estat que ens atenalla contínuament. Aquest lobby és Catalunya Acció!

    No em cansaré de dir-ho! I suposo que molts s’emprenyaran de tant sentir-ho. No hi ha cap altre camí. Defemsem-nos de les diferents envestides! d’acord, però serà un acabar mai sinó abordem units la causa principal.

     Salvador Molins, Berga

    ————————————————————

    Catalunya et necessita: Vine i uneix-te, actua ! http://www.catalunyaaccio.org   Visiteu la web i el bloc de mes vilaweb núm 4389, bloc dels destacaments de Vilada i Berga (Berguedà)  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!