ARCHILETTERS

NOT TO BE A NUISANCE, BUT NOT TO GIVE FREE SERVICE

VELA (1ª proposta per al concurs de logotip d’ERC)

Deixa un comentari
Han estat triades pel jurat del concurs dues opcions guanyadores i que pertanyen d’altres dissenyadors i per això fem ja públics les tres nostres. Aquesta fou la nostra primera.
Aquesta primera opció de les tres que vàrem presentar al concurs de disseny gràfic per a ERC. a idea de VELA que reconvertia el triangle fundacional en un element més dinàmic. En totes tres vam pretendre incloure per primera vegada la silueta del conjunt nacional amb gest subtil minimalista sobre el conjunt del territori. Per una altra banda sempre ha estat present la inserció de l’estel al·lusiu a la llibertat.

En totes tres les ocasions vam pretendre fer un desenvolupament del paquetatge i bossatge, correspondència, cartes, fulls, cartellisme, la inserció urbana, etc.

Hem inclòs també el desenvolpament dels pantons cromàtics i el perquè de cada línia del logotip en un pdf inserit en la part d’arxius per si voleu aprofundir-hi més.

Tot seguit vos enllacem amb un set que mostra tot el desenvolupament del disseny.

Aquesta entrada s'ha publicat en Graphic Design el 27 de setembre de 2012 per josep_blesa

  1. cap a Ítaca. ¿Respon a la moda nàutica auspiciada per Artur Mas en els seus discursos? Una bona manera de seguir fent sinèrgies entre ERC i CDC o d’anar xupant vela convergent, com diuen els detractors. Per tantm bona idea. I com a disseny, felicitats. Trenca absolutament amb el logo “anys trenta”. De l’austeritat has passat a l’alegria, de l’estàtica al dinamisme. Guapo!

    Aiiiisss, políticament parlant, jo prefereixo els grups que tenen projecte propi… i que l’han mantingut en el seu programa electoral peti qui peti, que ja van néixer amb l’ADN independentista, clar. Què hi farem! Cordialment, eh?, Josep!!!

  2. The first models had rotary knobs to control the thermostat settings. Top and bottom grill cooks are set at the same temperature. bradley smoker The Old Smokey Electric Smoker has a drum shape. These maintain a 165 degree temperature automatically, particularly when full.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.