ARCHILETTERS

NOT TO BE A NUISANCE, BUT NOT TO GIVE FREE SERVICE

Re-proposta crítica de la ciutat d’Orlando.

Deixa un comentari
Amics, necessitem que ens voteu en un concurs de sostenibilitat, eficàcia energètica i vida sana i natural a la ciutat d’Orlando. La ciutat on s’ubica la Disneyland i més coses, tan semblant en el desficaci urbanístic com els darrers anys a València. La nostra proposta du una crítica soterrada al mode de vida americà, tan expansiu i malbaratant del medi natural. Us demanem que ens hi voteu favorablement i si podeu feu algun comentari en anglès.

Gracies..ací us dese l’enllaç.Realment és una crítica amb proposta d’un nou model urbà inserit al cor de la ciutat traspolant els beneficis de la ciuata compacta. Amb major contacte entre la gent que viu al barri, amb major aprofitament de recursos i reciclatge i concentració de residus. Més rendiment d’energies renovables i individuals i col·lectives -i el seu intercanvi a nivell de barri- que no passen pel “comptador” de les grans companyies. La catalanitat està col·locada multitud de conceptes que hem estat introduint, com ara la simbologia i eficàcia energètica en les catenàries gaudinianes dels captadors solars dels umbracles i els paraboloïdes hiperbòlics de la forma dels edificis.
Estem contents d’haver soterrat l’autovia interestatal I-4 i les vies del ferrrocarril en un únic canal estratificat en 3 nivells i obert amb vegetació.

Please You and your friends would you vote us it?
Can you tell it ?. Our work is the number 39. Thanks..if you’d want you might give any comment. Anem per 308 i en ens calen 250 punts més…per a guanyar-hi.

Cal votar-lo i registrar-s’hi i després t’envien un correu per a confirmar el vot.
GRÀCIES DE BESTRETA. L’enllaç directe a votar és aquest.

http://cityoforlando.mindmixer.com/envision-2040-people-s-choice-award/click-to-view-entry-39

AQuest espai treballa a dos nivells principals:
COTA 0’00: botigues, elements d’esbargiment social (beisbol, pisines, petanca, centres socials, futbol americà, futbol europeu, pistes de tennis, de handbol, de basquet, plataformes de skateboards, etc..)
COTA +7’00 m. : plataforma d’encontre amb accessos a edificis, horts urbans del veïnat, umbracles, etc, àgores, teatres,  i elements.

Nova densitat: passem dels actuals 2.152 pers. /milla quadrada a 20.000 persones per milla quadrada i el trenatge d’usos defugint de l’especialització funcional de l’espai.

Aquesta entrada s'ha publicat en ARCHITECTURES el 27 d'abril de 2013 per josep_blesa

  1. Hola Josep. He vist amb detall el teu magnific projecte i ja he votat per ell. Et desitge molta sort, no estaria gens malament que dugues el nom del nostre País als EUA. El meu comentari: Amazing, with a concept of green development and sustainability very advanced and challenging. Congratulations to the architect…. endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.