15 de gener de 2006
Sense categoria
2 comentaris

La biblioteca es queda petita

La biblioteca de Sant Sadurní se’ns està quedant petita. De fet, ja ho era quan es va inaugurar. Tenim problemes per col·locar el fons, el magatzem és petit, a la sala infantil en hora punta no hi cap tota la canalla, la zona per al personal és pràcticament inexistent (fa també de magatzem gairebé), i no hi ha prou espai per a que la gent pugui consultar tranquil·lament les revistes i els diaris, mirar-se les pel·lícules o la música que es vol endur a casa amb tranquil·litat.

I resulta que mirant els estàndards sobre biblioteca pública de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, vam veure que no exagerem: per a una biblioteca com la de Sant Sadurní, tenint en compte la seva població (que va en augment) pertoquen 1.350 m2, i la que tenim ara no arriba a 600 ni de bon troç…

  1. Haureu d’explicar a l’amic Corbacho que l’àmbit d’actuació de la Diputació de Barcelona també inclou l’exterior de l'”Àrea metropolitana de Barcelona”.
    Fora ironies, no estaria malament explicar això entre els usuaris i ciutadans per aconseguir que la gent del municipi reclami l’ampliació de la biblioteca. (No sé si també es podria començar una recollida de signatures)
    Nota: suposo que quan escrius això és perquè no heu obtingut resposta positiva a través dels canals oficials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!