L’escala petita: mercat municipal i unifamiliar a El Palmar

http://issuu.com/josepblesa/docs/tot_el_palmar._dret/1

En molts treballs urbans és la intervenció d’acupuntura, d’escala petita, la que pot transformar i reviscolar un espai social. Els petits canvis són revolucionaris que deia aquell anunci. De la mà d’en Joan-Josep Estellés i Ceba, van fer un estudi de la petita pedania de València, El Palmar on ens proposà amb dues punxades com podíem augmentar l’activitat diària en aquest nucli d’extrarradi de la ciutat. Nosaltres proposàrem un mercat municipal i una tipologia adherida als “trasts” (amples) de barraca originaris de la pedania. Tal i com s’explica en algunes de les novel·les de Vicent Blasco Ibàñez.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*