16 de novembre de 2005
8 comentaris

Concert de Cesk Freixas i Pep Roig

Els penedesencs Cesk Freixas (riudebitllenc) i Pep Roig (planenc) actuaran el divendres 18 de novembre a La Barraqueta de la Vila de Gràcia (c. Virtut, 14), a les 10 de la nit. Una bona ocasió per a sentir-los en un espai íntim, ja que no és gaire gran.

En Cesk Freixas ha fet una evolució meteòrica aquest any, sobint acompanyat dels altres Bandais. Ha fet més de 100 concerts arreu dels Països Catalans. I no es pot anar de festa pel Penedès sense que soni en un moment o altre "La princesa de la Revolta".

En Pep Roig tot just comença, i esperem que també tingui un gran èxit!

  1. PEP ROIG el cantautor protesta més potent dels paisos catalans. Li desitjo k segeuixi així peruqe amb la seva gran melodia, i lletra tant interessant pot arribar allà on ell ho vulgui.

    PEP segueix així arribaras tant lluny com l’ovidi mutllor

  2. PEP ROIG  d’aqui po cseras un símbol pels (PPCC) les teves melodies i ritmes amb fan vibrar al cor, pero les teves lletres mentre al fons del meu cor

                                INDEPENDENCIA I SOCIALISME

  3. Pep, aquest missatge bé des dels del barri de Gràcia.

               PEP ROIG volem k tornis a la barraketa a omplir els nostres cors amb les reivindicacions exaustivas k en provocas en els nostres cors.

           JA ETS UN SÍMBOL PELS PPCC

  4. Els dos cantautors protesta (Cesk i Pep) que juntament amb Feliu Ventura formen el trio de la canço protesta amb català ANIM NOIS.

     TORNAREM A LLUITAR, TORNAREM A SUFRIR, TORNAREM A VENCER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!