8 articles d’En Joan Olmos i Llorens per a entendre la València actual.

Tinc l’honor de presentar-vos vuit articles publicats per l’enginyer de camins, ports i canals, en Joan Olmos i Llorens en la premsa de la ciutat. En el següent recull existeixen articles també  dels arquitectes David Estal, i  Xandro Pons, així com de la literata i ensenyant na Carme Miquel.

Podríem dir que València necessita d’urbanisme d’acupuntura. Sobre la base dels grans trets conductoras, descendre al detall. La petita escala. Aquell urbanisme en què la gent hi contribueix i se’n responsabilitza a conformar la seua ciutat.

Considere en Joan Olmos, qui ja fou director generald’infraesteuctures en els anys 1980′ seria un bon regidor d’urbanisme del cap i casal. Heus ací algunes de les seues propostes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*