22 HPO a Tavernes Blanques. Architettura Povera.

Aquest fou un edifici ideat per a habitatge de protecció oficial. Que, finalment, es va fer per al mercat lliure.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Amb un preu d’eixida de 140.000,00 € amb traster i plaça de garatge inclosa. Donaven façana als carrers de Colom i Mare de Déu dels Desemparats, de la localitat de l’Horta Nord. La singularitat formal dels barandats dels balcons era per a amagar les condensadores d’aire condicionat. Com veiem hem fracassat en eixe aspecte. Tanmateix manté una intencionalitat estètica que no veuríem pel poble sinó anys després en actuacions de tan baix cost. És la secció àuria la que ordena la composició d’aitals fragments fronterers.

Així com la tipologia d’eixample que deixava el dúplex al bell mig per a donar eixida a les dos façanes pels laterals i que no quedaren sense ventilació com a habitatge interior.  Parlem de l’any 1999. Les fotos són tot just d’aquesta vesprada. 15 anys després manté un  cert decorum.