Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

4 de setembre de 2016
0 comentaris

TOT EL MEU SUPORT AL FOTO-PERIODISTA, JORDI BORRÀS

Plvs VltraUn dels llibres que he devorat aquest estiu, a part de la novel·la que no m’atur de recomanar, “Operació Tiara”, de Jaume Santandreu, és “Plvs Vultra” de Jordi Borràs (Barcelona 1981). Ja coneixia d’anomenada aquest foto-periodista i il·lustrador per les reiterades amenaces de què ha estat i és víctima per part de l’extrema dreta espanyola imperialista, racista i genocida però quan un dia d’aquest estiu vaig tenir a les mans un exemplar del seu llibre “Plvs Vultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya”, ho vaig entendre tot.

Just pegar un cop d’ull a les 350 pàgines, el llibre se me va quedar aferrat a les mans i no se me va desferrar fins que vaig anar a la caixa de la llibreria i vaig afluixar sense cap dilació, 30 €. Ja sé que és un llibre publicat per “Pol.len Edicions” l’abril de 2015, però com que a mi l’atzar no me l’havia posat davant els nassos, no el coneixia de primera mà.

Bé, per dir-ho, clar i curt: “Plvs Vultra” és un document extraordinari amb noms, llinatges i fotografies de gran qualitat sobre els nostres grans enemics que no tenen altra obsessió que esborrar-nos de la bolla del món, és a dir, PP, Ciudadanos, Sociedad Civil Catalana, PxC, MSR, DN, FxE, Falange Española, Alianza Nacional, etc. En aquests llibres hi són gairebé tots i posats a faltar, només hi falten els agents del CNI i els fiscals jutges espanyols.

Ah, i per acabar de reblar el clau, als centenars de fotografies de gran qualitat, acompanya al text original català una traducció al final del llibre en anglès i en espanyol. I això, perquè tot el món conegui amb noms, llinatges i fotografies els individus que ens volen mal!

Mirau si és bo aquest llibre que un any i mig després de la seva publicació, als feixistes espanyols encara els cou com un pebre de cirereta.

http://elmon.cat/noticia/168335/democracia-nacional-carrega-contra-el-fotograf-jordi-borras
democracia-nacional-carrega-contra-el-fotograf-jordi-borras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!