5 de maig de 2008
Sense categoria
0 comentaris

ALCOI SENSE OFICINA DE LA UNED.

Esquerra reclama la falta d’una oficina de consultes per als estudiants de la UNED en Alcoi.
La oficina més propera és troba a Ontinyent amb l’inconvenient que no disposen de consulta per a totes les carreres que pot oferir aquesta Universitat a distància.Molts dels estudiants d’Alcoi i la comarca, s’han de desplaçar a la ciutat d’Elx,per poder solucionar problemes amb els temaris.
Demanem a L’Ajuntament que prenga mides i inicie les gestions necessàries per poder donar un millor servei als nostres ciutadans,ja que es molt important l’interès que posen aquestes persones en augmentar el seu nivell de coneixements,pensant en futur millor, i es el nostre deure proporcionar-ho.

El president d’Esquerra Josep Cortés entén que amb l’obertura d’una oficina que oferira la resta de carreres que no ens ofereix la d’Ontinyent,evitariem molts desplaçaments,disminuiriem el cost personal als estudiants i augmentaríem l’oferta, ja que tindre les consultes tan pròximes pot afavorir a trencar barreres per falta d’un servei més pròxim.
Aquestos desplaçaments redueixen el temps de dedicació i tan o més important és millorar les condicions dels que estudien a la Universitat local,com els de la UNED,donat que la majoria han de compartir els estudis,amb treball,fills i la llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!