5 de setembre de 2007
0 comentaris

De Guerra Freda a Guerra Cibernètica

El diari alemany Der Spiegel i l’americà Financial Times apunten a
l’exèrcit xinès com el responsable del atacs de pirateria informàtica
que van sofrir fa una setmana els ministeris alemanys i el mes de juny
el Pentàgon…

El diari alemany Der Spiegel i l’americà Financial Times apunten a l’exèrcit xinès com el responsable del atacs de pirateria informàtica que van sofrir fa una setmana els ministeris alemanys i el mes de juny el Pentàgon.

De moment, i tal com informa Le Monde en la seva versió digital i agafant com a referència els diari alemany, la mateixa cancellera hauria comentat aquest tema en el seu viatge a la xina al seu homòleg Wen Jibao on va esquivar les acusacions dient que se sentia preocupat pels informes d’espionatge germànic.

Però als EUAEUA, la cosa encara va pitjor, tal i com explica el Financial Times, l’atac perpetuat per el PLA, l’exèrcit xinès, hauria arribat fins la oficina del secretari de defensa, Robert Gates, i segons els funcionaris haurien aconseguit informació secreta.
Caldrà doncs veure com acaba tot aquest envolic cibernètic, però el pitjor de tot no és l’atac en si, sinó demostrar que en una possible guerra, la xarxa tindrà un pes fonamental i que fins i tot el país més potent del món, també tindrà greus problemes per cobrir la reraguarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!