Jordi Pera

aprenent .....................

6 de juny de 2013
2 comentaris

Molta sort i fins aviat amic.

En Joaquin, l’Inspector, deixa el seu lloc d’Inspector en Cap el 1 de juliol. Vaig tenir el privilegi de treballar amb ell 4 anys,  estar al costat de un dels millors professionals que té en plantilla el nostre Ajuntament. 

Al seu costat vaig entendre i de la seva mà vaig aprendre la important tasca que realitzen  els diferents cossos de la Policia, i en el cas més concret la Policia Local.

En aquest temps vaig guanyar tres companys, amb els temps tres amics. El Joaquin un d’ells.

La nostra Vila no pot permetre’s que les persones de gran vàlua professional i personal marxin, persones com en Joaquin, les més nobles, les més responsables, els millors professionals. No ens ho podem permetre.

En Joaquin fidel al seu tarannà marxarà amb el colpidor silenci del que coneix la veritat, i la guarda.

No em vull estar de dir que les coses no són mai casuals, i en Joaquin no marxa per que si, respecto el seu silenci, mentre espero la vergonya dels que per acció són responsables directes  d’aquest trist succés, i de tots els camàlics que han fet de col·laboradors necessaris.

Tinc sentiments contradictoris, em sap molt greu la teva marxa, però alhora estic  content  per tu, per la nova motivació, per la teva persona,  per la teva família.

De nou molta sort i fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!