Tarda/nit de dissabte. Cap a Barcelona, m’agrada badar mentre observo aparadors, edificis, persones. Passeig amunt i passeig avall.
La recerca, l’afany de descobrir avui ens porta a una plaça, un lloc al Poble Sec, un local antic, que et transporta a altres llocs, el trastèvere, montmartre, altres moments, sensacions, musica escoltada, especial companyia. Bon vi, bones menges, per a postres un tiramisú, olor, color, sabor,….. els records tornen de forma incontrolada, Itàlia, estiu, al costat de l’arena a Verona …… esplèndid tiramisú ………..El Sortidor, un magnífic local, siguem discrets i no fem córrer la veu.
No fem córrer la veu, preservem el seu encant, íntim, acollidor per a romàntiques ocasions ………
Agafem un xofer, Rafael Campalans 174, si us plau, per a no iniciats el Tirsa, cal acabar la jornada amb el millor gin que és fa i es desfà.
El clàssic Tanqueray Ten amb schweppes, ummm….
Salut !!!!
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!