Jordi Pera

aprenent .....................

20 d'octubre de 2017
2 comentaris

Bon dia Sr. Sánchez

Veig amb tristesa que el seu equip no li ha tramés les meves preguntes, les meves inquietuds, i em decep. Potser la meva ingenuïtat m’havia fet creure que en la seva atenció i esperava una resposta.
Durant molts anys he vist com el PSC (partit en el que vaig militar i que vaig deixar desprès de votar no a la unificació amb el PSOE en el congrés celebrat en l’Aliança del Poble Nou quan era primer secretari el Sr. Joan Raventós), anava perden els seus valors fundacionals, anava apartant a totes les veus que per sobre l’eix dreta/esquerra, tenia també com a referencia l’eix nacional que figurava en els estatuts del PSC i que ara ja ningú recorda.
Con deia Gandhi “ la violència és la por als ideals dels altres” i vostè a fet costat als violents, i vostè s’ha manifestat al costat als eu costat i vostè te por als nostres ideals.
Vostè sap que fer un referèndum pactat, amb l’actual constitució és possible, i li fa por dir-ho i molta més fer-ho.
La seva visió del que demana una part important del poble de Catalunya li fa por, i no em vingui amb que seria molt dolent per Catalunya i per els catalans, miri ja som grans, gràcies sinceres per la seva preocupació, però deixi que ens preocupem nosaltres del que al final ens passarà a nosaltres i preocupis i ocupis més del que passarà a espanya, a la que com estat veí segur comptarà amb la nostre generosa solidaritat.
Clar que a vostè com als seus ara companys de viatge, i no li recordo que deia en campanya sobre quina seria la seva prioritat si era escollit de nou secretari general, els va millor la fórmula actual, es dir forçar la solidaritat ala seva manera, representes el 20% del PIB, bé ja et retornem el 9% això si, sempre que els vagi bé.
Sr. Sánchez, malauradament a Catalunya vostès ja no tenen crèdit, persones com F. González, R. Zapatero, J. Borrell, …… Iceta, etc. han consumit tot el crèdit.
Molta sort, a vostè en el seu partit.

  1. De sort, jo no n’hi desitjo cap. Com vols desitjar sort a qui ha traït tots els ideals, ha enganyat els votants de bona fe i s’alinea amb la dreta més feixista?
    El que cal és desitjar que el socialisme es desfaci de gent indigna com aquesta.

    1. Enganyat a votants de bona fe, qui ha votat socialista coneixia Alfonso Guerra, Zapatero, Felipe, Iceta, Manuela, etc, etc. potser desconeixia a Maragalls, Obiols, Nadals, etc.. No hi ha bona fe en aquests partits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!