Prendre la paraula

jordimartifont

19 de juliol de 2015
0 comentaris

Vaga indefinida dels treballadors d’EMTE Service (manteniment elèctric) des del 20 de juliol

emte
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article11348

Desprès de fer una setmana de vaga (del 29 al 5 de juliol), els treballadors d’EMTE Service de la demarcació de Tarragona hem acordat en assemblea fer VAGA INDEFINIDA APARTIR DEL DILLUNS 20 DE JULIOL davant l’aplicació d’un expedient de Modificació Substancial de les Condicions de Treball que colpeja durament les nostres condiciones laborals amb dràstiques retallades salarials i socials que depauperan la nostra vida (més dificultats per pagar hipoteques, el sustent familiar, els llibres de text dels nostres fills, els crèdits bancaris … i que afecta a més de 70 famílies amb hipoteca i nens petits.

Hem convocat una concentració el dilluns 20 de juliol a les vuit del matí, que és quan es donarà per iniciada la vaga, a la Incineradora de residus industrials de Constantí (avinguda Europa s/n del polígon de Constantí), on l’empresa hi presta serveis.

La patronal, tant d’aquesta multinacional com moltes altres, no té límits, i només pensa en com augmentar els seus beneficis enfonsant les nostres condicions de vida. No obstant això, mentre ens exigeixen sacrificis al·legant que “no són competitius”, s’omplen les butxaques de beneficis, i en el cas d’EMTE, com amb moltes altres empreses, a costa de diners públics, de concessions que els atorguen les administracions. Reben diners públics per crear ocupació escombraries, i així fer-se més milionaris!!

Amb aquesta vaga i en cas que l’empresa no faci marxa enrere incrementarem la pressió social així com les nostres protestes davant les empreses clients i els Ajuntaments de Tarragona, la Generalitat o la Universitat Rovira i Virgili, perquè no es rentin les mans en aquest conflicte i exigeixin i vetllin perquè EMTE que presta serveis a aquests sectors respecti els drets dels treballadors.

Els treballadors d’EMTE fem una crida al conjunt de la població per recolzar la nostra lluita i justes reivindicacions, així com per omplir la nostra Caixa de Resistència perquè puguem resistir i vèncer. Defensar els nostres llocs de treball, i unes condicions dignes, és defensar el futur de tots, el futur dels nostres fills. Veiem com els grans empresaris se segueixen omplint les butxaques, mentre els nostres salaris i condicions de vida no deixen de enfonsar-se. Per això seguirem l’exemple dels nostres companys de Telefònica o Coca-Cola, lluitant pel que és just, pel que és nostre. ’Sí que es pot !!

Secció Sindical CGT EMTE Service

Més informació: http:www.cgtemte.info

Vídeo declaracions treballadors i protesta: https://www.youtube.com/watch?v=854Q82ubPxI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!