Prendre la paraula

jordimartifont

20 de juliol de 2017
0 comentaris

[NdP] La CUP reclama que la Festa Major de Tarragona arribi a tota la ciutat


Davant les declaracions que ha fet avui la consellera Begoña Floria durant la presentació a la premsa del programa d’activitats de Sant Magí 2017, en la qual ha qualificat de “complex” l’acord aprovat pel plenari el setembre del 2016 sobre la descentralització dels actes festius, alhora que ha fet una interpretació ben limitada sobre què significa descentralitzar les festes de la ciutat, la CUP manifesta que “estem davant, un cop més, d’un acte de menyspreu cap als barris perifèrics i també cap al plenari de l’Ajuntament de Tarragona”. En aquest sentit, emplacen les entitats veïnals a “reivindicar que els barris també han de formar part d’un mapa festiu i col·lectiu que el consistori ha de tenir en compte i que no pot desatendre un cop més”.

La moció, que va ser elaborada pel cercle Podem de Torreforta, assumida per la CUP i ICV-EUiA i aprovada per unanimitat al plenari, recull l’acord que les celebracions festives de la ciutat es descentralitzin i que arribin a tots els barris i que aquests es dinamitzin programant i impulsant alternatives festives i culturals, unes accions que facilitarien la cohesió social entre barris i que la CUP de Tarragona ja recollia en el seu programa electoral.

Per a la Candidatura d’Unitat Popular, la vertebració de tota la ciutat hauria de ser una de les prioritats de l’Ajuntament de Tarragona, i el que s’hauria d’esperar de l’equip de govern és que impulsés “tot un seguit de mesures encaminades a cohesionar tots els barris tarragonins, de forma física, cultural i social. Lluny d’això, l’equip de govern, tal com han fet els socialistes en els anteriors mandats i aquells que els varen precedir al govern, només es focalitza en grans projectes que al final beneficien especialment unes poques butxaques”. Per això, afirmen les anticapitalistes, “un cop més, i emmarcat en la campanya de treball de camp que estem fent la CUP a tots els barris, reivindiquem el Dret a la Ciutat”.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 18 de juliol de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!