Prendre la paraula

jordimartifont

3 de setembre de 2016
0 comentaris

[NdP] La CUP qüestiona la prioritat de la piscina olímpica

2017b.jpg.jpg
La CUP s’ha oposat a l’aprovació inicial del projecte executiu de la piscina descoberta de 50 m en l’àmbit de l’Anella Mediterrània dels Jocs del Mediterrani al Ple, extraordinari i d’urgència, celebrat aquest matí.

El conseller Jordi Martí i Font, en la primera intervenció cupaire, ha destacat que “ni és urgent construir una piscina olímpica, ni tampoc ho és fer els jocs; el que sí que és urgent és impedir la gestió privada durant 40 anys d’instal·lacions municipals”.

Martí ha aprofitat per fer referència, en clau sarcàstica, a les declaracions del batlle, que va afirmar a diversos mitjans de comunicació que els crítics amb els Jocs haurien de demanar perdó per les “barbaritats proferides” i, en un altre espai, que “els veïns que es queixen pel soroll a la Part Alta s’han d’aguantar”. Martí ha etzibat a Ballesteros que quan un alcalde fa respostes com aquestes es fa patent que “ha perdut el nord, el sud i la resta de punts cardinals”.

Laia Estrada ha argumentat el “no” al projecte de la piscina pels dubtes que hi ha al voltant del finançament d’aquest projecte. En paraules d’Estrada, i d’acord amb els antecedents de tots els projectes que provenen d’Espanya, “tot el que ens han de finançar des de Madrid no prospera gaire bé”, en referència als 8 M€ del Mercat Central i els 6 M€ de l’estació de trens.

Tot i que l’alcalde Ballesteros no ha permès a la consellera acabar la seva intervenció, la cupaire ha pogut deixar clar que des de la CUP es qüestionen tant la necessitat de la piscina olímpica a la ciutat, com la prioritat i ubicació d’aquest equipament. En aquest sentit, ha criticat la manca de previsió a l’hora de determinar la distribució dels equipaments a la ciutat en funció de les mancances de cada zona.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 2 de setembre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!