Prendre la paraula

jordimartifont

23 d'octubre de 2016
0 comentaris

[NdP] La CUP preguntarà per què no s’estan venent entrades dels Jocs

La CUP vol saber si ja es venen entrades pels Jocs Mediterranis previstos per al 2017 i si les informacions d’ajornament hi tenen a veure.

Segons el Pla Director del Jocs del Mediterrani presentat a principis del 2013 es preveia que durant l’any 2016 es presentaria el sistema de venda d’entrades i s’iniciarà el procés de venda a operadors i públic en general. En el mateix Pla Director es preveia que es recaptarien per la venda d’entrades un total d’1.500.000 euros, dels quals 600.000 (un 40%) s’obtindrien el 2016.

És per això que al proper Ple la CUP preguntarà als responsables municipals dels Jocs si ja s’han posat a la venda les entrades. En cas afirmatiu, els independentistes volen saber si el ritme de venda és el que s’esperava. Si per contra la venda no s’ha iniciat, aleshores la candidatura independentista preguntarà si les informacions aparegudes a la premsa sobre un possible ajornament als Jocs fins al 2018 hi tenen a veure.

En la mateixa bateria de preguntes, la candidatura anticapitalista també vol saber com afectarà al capítol de despeses del pressupost municipal del 2017 la no venda d’entrades, ja que consideren que el retard possiblement provoqui una descens d’ingressos sobretot amb el paquet d’entrades dels operadors.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 19 d’octubre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!