Prendre la paraula

jordimartifont

2 de juliol de 2017
0 comentaris

[NdP] La CUP insta l’Ajuntament de Tarragona a esforçar-se per controlar les plagues urbanes


La CUP demana que l’Ajuntament incrementi les intervencions per controlar les plagues d’escarabats i rates perquè asseguren que la problemàtica existeix. Aquest fet afecta i preocupa tota la ciutat. La formació assembleària afirma que no és un tema menor, sinó de salut pública.

La temporada d’estiu, amb l’augment de temperatures i la manca de pluges són factors que propicien la proliferació de plagues urbanes, tot i algunes intervencions públiques per controlar-les. Tanmateix, des del grup municipal de la CUP de Tarragona s’insta l’ajuntament a incrementar les accions per combatre l’avanç d’escarabats i rosegadors perquè representen un problema de salut i neteja pública, «que pot semblar menor, però que en cap cas ho és», segons asseguren les anticapitalistes.

Per la CUP, en declaracions de la portaveu Laia Estrada, és clar que és un tema que afecta i preocupa la ciutadania: «Cada vegada que la CUP ha celebrat una assemblea oberta s’ha repetit una constant, que són les queixes del veïnat sobre la proliferació d’insectes i rosegadors, independentment de la zona on se celebri, ja sigui a Ponent, a la Part Baixa o al centre, de forma que és un afer de tota la ciutat».

Jordi Martí Font, conseller cupaire, hi afegeix que es constata que les mesures empreses des d’EMATSA no són suficients, i anima el govern a prendre-s’ho més seriosament: «Si tenen interès en voler una ciutat amb una qualitat de vida alta per a tots els seus habitants, una de les coses per fer és tindre la ciutat neta i salubre».

Des de la Candidatura recorden que «Per desgràcia, segueix sent comú trobar-se paneroles pels carrers de Tarragona i, també, a l’interior», un fet que afecta el dia a dia de la població.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 29 de juny de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!