Prendre la paraula

jordimartifont

29 d'abril de 2016
0 comentaris

[NdP] La CUP demana que l’Ajuntament doni proves que l’equip de govern està disposat a “arribar fins al final” per tal d’aclarir el cas Jaume I

fotojaumei
La CUP de Tarragona presentarà al proper Plenari un prec en què la formació anticapitalista demanarà que l’equip de govern doni proves de la seva voluntat, expressada recentment per la portaveu Begoña Floria, en el sentit que l’Ajuntament “vol arribar al fons del cas Jaume I”.

En roda de premsa celebrada el 27 d’abril la consellera Floria manifestà que el compromís de l’equip de govern és que l’esclariment del fracàs del no pàrquing Jaume I “arribi fins el final” el més aviat possible. La CUP de Tarragona també està interessada en esbrinar què va passar amb allò que la consellera Floria anomenà “herència maleïda” del ruïnós projecte del pàrquing Jaume I.

Així doncs, i donada l’explícita voluntat que ha manifestat la consellera Floria per contribuir a esvair els dubtes al voltant del cas Jaume I, la formació independentista demanarà al proper Plenari que l’equip de govern posi en mans del Jutjat d’Instrucció número 3 les factures que permetrien ajudar a determinar per què hi ha 20 milions d’euros pendents de justificació, segons s’afirmà a l’informe pericial de Javier Vivas Morte lliurat al Jutjat d’Instrucció número 3.

Altrament, la CUP demanarà que l’Ajuntament de Tarragona doni suport a la petició que va formular l’associació Veu Ciutadana, entitat personada al cas sota instrucció, per tal que la policia judicial investigui i analitzi els comptes de l’empresa municipal d’aparcaments AMT i es pugui així avançar significativament envers l’esclariment definitiu del desgavell del no pàrquing Jaume I.

Per una altra banda, la formació anticapitalista ha registrat una petició d’informació a l’alcaldia demanant la factura del contrainforme encarregat al arquitecte J.M. Grandes Carreras per l’equip de govern. La CUP demanarà explicacions sobre l’elevat cost d’un contra informe, al qual la formació anticapitalista ha tingut accés, i que dedica 36 pàgines a desestimar sistemàticament el minuciós treball de Vivas Morte, qualificat per Grandes Carreras d’aplec d’especulacions “que no són objecte d’anàlisi pericial”.

Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona
Tarragona, Països Catalans, 29 d’abril de 2016

(Fotografia: Pere Ferré, DdT)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!