Prendre la paraula

jordimartifont

30 de novembre de 2016
0 comentaris

Mai abans havia vist res així: Comunicat de l’Equip de Govern de Tarragona sobre la Budellera

mila
Un comunicat de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona absolutament vergonyós. El quart paràgraf ho deixa ben clar i no admetrem que ara canviïn una acta que mostra clarament que aquest pla urbanístic busca uns objectius que no tenen res a veure amb el benestar de la ciutadania de Tarragona.

Comunicat de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona

En resposta a les peticions de diferents mitjans de comunicació sobre les declaracions realitzades pels regidors de la CUP en referència a la votació de la Junta de Govern del passat 22 de setembre sobre l’aprovació inicial del Pla Parcial 24, la Budellera, l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona vol manifestar el següent:

-Tota la tramitació que s’ha realitzat a l’Ajuntament sobre el Pla Parcial 24 la Budellera és jurídicament correcta.

-El 13 de juny d’enguany, per Decret de l’alcaldia es van delegar a favor de la consellera Ivana Martínez, les competències delegades al conseller Milà pels assumptes en que aquest manifesti que pot incórrer en alguns dels motius d’abstenció continguts en l’article 28 de la Llei 30/1991 del 26 de novembre.

-En tot l’expedient aportat a l’aprovació de la Junta de Govern hi consta l’abstenció del conseller Josep Maria Milà i en tots els tràmits d’instrucció del mateix .

-La Junta de Govern del passat 22 de setembre va aprovar inicialment el Pla Parcial 24, la Budellera. En aquesta Junta, el conseller Milà hagués hagut d’abstenir-se’n la votació. Però per una error provocat per la pròpia dinàmica de la Junta de Govern, aquesta abstenció no es va formalitzar adequadament. Malgrat això, la participació del conseller Milà no ha estat determinant de la resolució final, ja que l’acord es va adoptar per unanimitat i amb l’assistència de l’alcalde i 7 tinents d’alcalde, la manca d’abstenció no té cap efecte, i per aquest motiu no s’ha d’ adoptar cap nou acord, ni de ratificació ni d’esmena, ja que el de la Junta de Govern del passat 22 de setembre és plenament vàlid i legal.

-Aquesta darrera puntualització figurarà a l’acta de la reunió de la Junta de Govern Local que va tenir lloc el passat divendres 25 de novembre.”

-Avui no hi haurà declaracions sobre aquest comunicat, l’equip de govern respondrà les preguntes en la roda de premsa que tindrà lloc demà pel matí.

Tarragona, 30 novembre 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!