Prendre la paraula

jordimartifont

18 de novembre de 2015
0 comentaris

La CUP exigeix formalment els treballs suposadament realitzats per Inipro

dddddddddddddddddddd
Des del Grup Municipal de la CUP de Tarragona, en primer lloc, volem fer pública la nostra “alta prudència” durant la roda de premsa realitzada a dimarts 17 de novembre en relació al cas Inipro i tornar a deixar clar, davant les acusacions realitzades des de l’Equip de Govern, que en cap cas es va atacar cap treballador de la casa i molt menys hem intentat “convertir aquest cas en un escarni públic”. Comencem a estar farts d’aquestes acusacions falses.

En segon lloc, davant les afirmacions de la portaveu del Govern local en el sentit que “Inipro va cobrar perquè va realitzar els treballs”, hem registrat en el Gabinet d’Alcaldia una petició d’informació demanant la següent documentació:

1.- Relació dels treballs realitzats per la empresa INIPRO, durant el període comprès entre els anys 2010 i 2012, ambdós inclosos.

2.- Còpia dels treballs realitzats per l’empresa INIPRO durant el mateix període de temps i de les actes de recepció d’aquests treballs, o en el seu defecte, documentació acreditativa de la realització dels treballs i recepció per part de l’Ajuntament.

3.- Memòria detallada, expedida per l’empresa INIPRO, dels treballs realitzats durant els anys 2010, 2011 i 2012, o en el seu defecte, document de similar contingut que fos entregat a la finalització dels treballs.

Esperem que, en els cinc dies hàbils corresponents, se’ns faci arribar aquesta informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!