Prendre la paraula

jordimartifont

28 de novembre de 2015
0 comentaris

Informes d’activitats del 9 al 22 de novembre

Juan Gabriel Rodrigo Knafo

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona

Setmana del 9 de novembre al 15 de novembre 2015

Reunions realitzades i activitat institucional:

– Reunió del grup municipal amb una representació del sindicat USTEC en relació a propostes en matèria d’educació.

– Assistència de la consellera Laia Estrada a la Comissió d’Informació i Seguiment de l’Àrea de Presidència.

– Reunió del conseller Jordi Martí Font amb representants del sindicat USOC a l’Ajuntament de Tarragona.

– Reunió de la consellera Laia Estrada i la resta de grups municipals amb el conseller de Territori i Urbanisme, Josep Maria Milà en relació a la normativa municipal de terrasses i espais de culte.

– Assistència del conseller Jordi Martí Font a la Comissió d’Informació i Seguiment de l’Àrea de Patrimoni, Cultura i Turisme.

– Reunió de l’assessor del GM, Eduard Laguens, amb Montse Pascual i Anna Llovet (departament de Relacions Ciutadanes) sobre els requeriments per promoure l’agermanament de Tarragona amb d’altres ciutats.

Participació en activitats sociopolítiques:

– Participació de la consellera Laia Estrada a la reunió del Grup de Treball en defensa de la sanitat pública.

– Participació activa del membres del Grup Municipal de la CUP a l’Assemblea Oberta que es celebra a la Sala d’Actes de l’Ajuntament per debatre la proposta de la CUP per uns pressupostos municipals populars i participatius.

– Participació dels consellers de la CUP Laia Estrada i Jordi Martí Font i de militants de l’esquerra independentista de Tarragona en la concentració de rebuig a la decisió del Tribunal Constitucional de no reconèixer la declaració del Parlament de Catalunya del 9 de novembre d’inici del procés de creació d’un estat català independent en forma de república.

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

· Roda de premsa dels Grups Municipals de la CUP i de Ciutadans demanant que no s’arxivi el procés judicial obert al voltant de l’aparcament Jaume I.

· [NdP] La CUP vol una auditoria del deute municipal

· Entrevista a la portaveu del Grup Municipal, Laia Estrada a Tarragona Ràdio.

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona

Setmana del 16 de novembre al 22 de novembre 2015

Reunions realitzades i activitat institucional:

– Reunió de la Consellera Laia Estrada amb l’assessor legal de la CUP.

– Assistència de la consellera Laia Estrada a la presentació de Tarragona pel Sí, al local del sindicat USTEC.

– Reunió del Conseller de la CUP Jordi Martí Font i l’assessor Eduard Laguens amb la tècnica de cooperació internacional de l’Ajuntament de Tarragona, despatx del grup Municipal

– Reunió de la consellera Laia Estrada amb una de les representants del CBT.

– Reunió de la Comissió de Municipalisme de la CUP de Tarragona al Casal Sageta de Foc.

– Reunió amb familiars i amics de Juan Gabriel Rodrigo Knafo, a la sala d’intervenció de l’Ajuntament, amb el conseller Jordi Martí Font i l’assessor Eduard Laguens, juntament amb representants dels grups municipals de C’s i CiU.

– Reunió del conseller Jordi Martí Font i de l’assessor Eduard Laguens amb cinc activistes de BDS, en relació a diverses activitats de suport al poble Palestí que poden dur-se a terme des de Tarragona.

– Assistència del Conseller Jordi Martí Font a la Comissió d’Informació i Seguiment de Serveis Centrals, Economia, Hisenda i Seguretat.

– Assistència del conseller Jordi Martí Font al Consell d’Administració de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET)

– Reunió de la consellera Laia Estrada amb el grup municipal d’ERC sobre mocions pel proper Plenari ordinari, previst pel dia 30 de novembre.

– Reunió del conseller Jordi Martí Font i la consellera Laia Estrada per tal de fer una pluja d’idees sobre els espais de la Tabacalera.

– Entrevista de la consellera Laia Estrada amb una estudianta de Comunicació Audiovisual de la URV, per participar en el treball www.historiadunproces.cat

Participació en activitats sociopolítiques:

– Assemblea oberta sobre el procés independentista a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona, amb l’assistència del conseller Jordi Martí Font, la consellera Laia Estrada i el diputat al Parlament de Catalunya Sergi Saladié.

– Assemblea oberta de pressupostos participatius a la Cooperativa Obrera de Tarraconense. Hi participen també el conseller Jordi Martí Font i la Consellera Laia Estrada

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

[NdP] La CUP convoca una Assemblea Oberta per debatre sobre els pressupostos municipals i per impulsar uns pressupostos participatius a Tarragona.

[NdP] La CUP exigeix formalment els treballs que suposadament Inipro va fer per a l’IMSS.

[NdP] La CUP presentarà dues mocions proposant l’agermanament de Tarragona amb Kobane i la senyalització dels espais de la repressió franquista a la ciutat.

[RdP] Mocions de Kobane i Knafo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!