Prendre la paraula

jordimartifont

10 de maig de 2016
0 comentaris

Informe d’activitats del Grup Municipal de la CUP a Tarragona (del 2 al 8 de maig de 2016)

nnnnnnnnnn

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 2 al 8 de maig del 2016)

Reunions realitzades i activitat institucional:

-Assistència dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font als consells d’administració de les empreses municipals Empresa Municipal de Transports (EMTSA), Aparcaments municipals de Tarragona (AMTSA), Servei Municipal d’Habitatge i Actuacions Urbanes (SHAUSA), Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic (EMDETSA), i Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació (EMMCTSA).

-Assistència dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font a la visita protocol•lària del president de la Generalitat a l’Ajuntament de Tarragona, Carles Puigdemont, a qui es va comunicar la negativa de la CUP a la celebració dels Jocs Mediterranis a Tarragona.

-Assistència dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font a la reunió amb altres formacions polítiques municipals per tal de fer un seguiment dels contractes municipals vigents amb empreses subministradores de serveis a l’Ajuntament de Tarragona.

-Assistència de l’assessor del Grup Municipal a la Comissió Local de Protecció Civil, on es demanen explicacions sobre el pla d’autoprotecció del mercat de Bonavista i les mesures d’evacuació davant riscos químics.

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la Comissió del Fons Social dels Pensionistes de l’Ajuntament de Tarragona.

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la Comissió Informativa i de Seguiment d’Economia, Serveis Centrals, Hisenda i Seguretat.

-Assistència de la consellera Laia Estrada i de l’assessor del Grup Municipal amb els grups CDC i ERC per valorar la sessió de la Comissió de Protecció Civil i les mancances en matèria de plans municipals de seguretat civil.

-Visita del conseller Jordi Martí Font i de l’assessor del Grup Municipal, així com representació dels grups municipals d’ERC, CDC, ICV i C’s, a les instal•lacions de l’antiga Tabacalera com a pas previ per tal de poder definir-ne possibles usos. La visita és conduïda pel conseller de territori Josep Mª Milà.

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la inauguració de l’exposició “Síria, camí de l’exili”, organitzada per l’Ajuntament de Tarragona.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la celebració del Dia Mundial de la Creu Roja.

Participació en activitats sociopolítiques:

-Participació del conseller Jordi Martí Font a la taula del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública a la Rambla Nova de Tarragona, i en el repartiment als carrers de Tarragona de la publicació monogràfica de la CUP del Camp de Tarragona “El negoci de la brossa fa pudor”, dins de la campanya cupaire per remunicipalitzar els serveis bàsics.

-Assistència de la consellera Laia Estrada i de molt militants de la CUP del Camp de Tarragona a la manifestació organitzada a nivell nacional per la CUP en el marc de la campanya Sense por, de suport als càrrecs electes requerits per l’Audiència Nacional per donar suport a la resolució del Parlament de Catalunya I/XI.

-Participació de la consellera Laia Estrada en la xerrada-debat sobre l’anàlisi crítica dels Jocs del Mediterrani 2017 amb participació del cercle de Podemos-Torreforta i d’ICV-EUiA.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la jornada de debat celebrada a Tarragona “Construïm sobiranies. Avancem cap a la independència”. La jornada comptà amb la participació de Clara Griera, membre del grup de pagesia de la CUP i de la CUP de Bellpuig; Roc Padró, del grup de pagesia de la CUP i de la CUP de Terrassa; Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa i de la Crida per Sabadell; i Sergi Saladié, diputat de la CUP-CC, geògraf i militant ecologista.

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

-Participació de la consellera Laia Estrada a la tertúlia radiofònica organitzada per la cadena Onda Cero amb els portaveus dels grups municipals de la CUP i de C’s.

-Declaracions de la portaveu del GM de la CUP Laia Estrada a diferents mitjans de comunicació pel cas INIPRO, poc després de produir-se un escorcoll de la Guàrdia Civil a les dependències municipals de la plaça de la Font.

– [NdP] La CUP de Tarragona demana que s’aclareixi quins interessos hi ha darrera del cas Inipro i les responsabilitat polítiques que pertoquin a nivell local

-[NdP] La CUP lamenta que Ballesteros eludeixi el veritable problema de la sanitat pública

– [NdP] Jornada “Construïm sobiranies. Avancem cap a la independència”, dissabte dia 7 a Tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!