Prendre la paraula

jordimartifont

7 de juny de 2016
0 comentaris

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP Tarragona (del 30 de maig al 5 de juny)

font

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 30 de maig al 5 de juny)

Reunions realitzades i activitat institucional:

-Assistència de l’assessor del Grup Municipal de la CUP a la Comissió Permanent del Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupació.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb l’entitat ASSEXORA’T, en relació a la implementació de tallers d’educació sexual i de sensibilització amb el VIH

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb la gerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials i la consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, per tractar la problemàtica de l’habitatge en el marc del desenvolupament de la llei 24/2015, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, així com per conèixer quins recursos municipals s’estan emprant per tal de reparar aquest dèficit en col•lectius vulnerables.

-Assistència de la consellera Laia Estrada al Consell d’Administració de l’Agrupació d’Interès Econòmic (AIE).

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la presentació de la campanya en favor del civisme, organitzada per la conselleria de Medi Ambient amb la presència de la consellera Ivana Martínez.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la reunió del Consell Escolar del CEIP Marcel•lí Domingo.

Participació en activitats sociopolítiques:

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la reunió setmanal del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, format per la CUP; els sindicats CGT, Co.Bas i CATAC; Podem cercle Torreforta i persones a títol individual.

-Visita del conseller Jordi Martí Font i de la consellera Laia Estrada, a l’escola Ponent dins la campanya coordinada per aquest centre educatiu “Si us plau, explica’ns un conte”.

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

-[NdP] La CUP demana que l’Ajuntament s’impliqui amb determinació per tal de recuperar i dignificar el patrimoni arqueològic de la necròpolis

-[NdP] La CUP vol que es revoqui formalment el títol honorífic del dictador Franco com a “alcalde perpetu”

-[NdP] La CUP denuncia el malbaratament de terrenys municipals a les Gavarres per adquirir “La Font dels Lleons”

-Roda de premsa amb la participació dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font on s’explica que la permuta amb què l’Ajuntament vol adquirir del monument arqueològic conegut com “La Font dels Lleons” implica un malbaratament de finques municipals situades a Les Gavarres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!