Prendre la paraula

jordimartifont

17 de juny de 2016
0 comentaris

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a Tarragona (del 6 al 12 de juny)

ddddddddddddddd

Reunions realitzades i activitat institucional:

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la reunió celebrada amb els veïns de les Parcel•les Iborra per tal de tractar la problemàtica sorgida arran del desenvolupament del PMU-13B en què es preveu expropiar les seves llars.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb els grups municipals de l’oposició relativa al seguiment de diferents contractes subscrits entre l’Ajuntament i empreses subministradores i de serveis.

-Reunió de la consellera Laia Estrada i del conseller Jordi Martí Font amb el gerent d’SMHAUSA Jordi Dies, i el conseller d’Urbanisme, Josep Mª Milà, per tractar la problemàtica de l’habitatge en el marc del desenvolupament de la llei 24/2015, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, així com per conèixer quins recursos municipals s’estan emprant per tal de reparar aquest dèficit en col•lectius vulnerables.

-Reunió de la consellera Laia Estrada i el conseller Jordi Martí Font, amb l’Alfred Maza i Josep Maria Tutusaus del sindicat USITAC–Sanitat, per trobar possibles solucions a la problemàtica de l’aparcament per part dels serveis d’atenció domiciliària sanitària a la ciutat de Tarragona.

-Assistència del conseller Jordi Martí Font al plenari ordinari del Consell Escolar, celebrat a l’IMET.

-Reunió de la consellera Laia Estrada i del conseller Jordi Martí Font amb el conseller d’Educació, Francesc Roca sobre el seguiment de les tasques de l’empresa Tarragona Serveis en relació a les tasques de manteniment dels equipaments escolars municipals.

Participació en activitats sociopolítiques:

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la reunió setmanal del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, format per la CUP, els sindicats CGT, Co.Bas i CATAC, Podem-Cercle Torreforta i persones a títol individual.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb el Cercle de Podem-Torreforta per debatre aspectes de la celebració dels Jocs del Mediterrani 2017 a la ciutat de Tarragona.

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

-Assistència dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font a la RdP realitzada amb una representació veïnal de les Parcel•les Iborra afectats pel PMU 13-b.

-[Article d’opinió del conseller Jordi Martí] : “Pressupostos 2016 (1) Ara que hi érem no ens movem del lloc”

-[Article d’opinió de la consellera Laia Estrada] : “Esmena a la totalitat”

-[NdP] Els veïns de les antigues parcel•les Iborra demanen a Ballesteros que no els faci fora de casa

-[NdP] La CUP demana a l’alcalde Ballesteros una reunió informativa urgent per aclarir si l’ajuntament renunciarà finalment als Jocs Mediterranis
foto de CUP Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!