Prendre la paraula

jordimartifont

30 de juny de 2016
0 comentaris

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a Tarragona (del 13 al 26 de juny de 2016)

sanitat
Reunions realitzades i activitat institucional:

-Assistència de l’assessor del Grup Municipal de la CUP a la Comissió Permanent del Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupació.

-Reunió de la consellera Laia Estrada i un company de l’Assemblea Local de la CUP amb representants de l’AV de l’Arrabassada i els Músics, per tractar l’estat d’abandonament actual del turó de l’Ermita de la Salut.

-Reunió de la consellera Laia Estrada, del conseller Jordi Martí Font i de l’assessor del Grup Municipal, amb membres del comitè d’empresa d’ADIF, per analitzar les reivindicacions que han conduit a la convocatòria de vaga, així com les reclamacions en l’augment de plantilla i de les inversions en infraestructures.

-Reunió de la consellera Laia Estrada i del conseller Jordi Martí Font amb activistes de la PAH Tarragona per analitzar les iniciatives en matèria d’habitatge i pobresa energètica que s’han portat a terme durant el primer any de la CUP a l’Ajuntament.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la Comissió Informativa i de Seguiment de Sostenibilitat, Medi Ambient, Neteja Pública, Joventut i Cooperació.

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la Comissió Informativa i de Seguiment d’Economia, Hisenda i Seguretat.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la Comissió de beneficis fiscals en què es defensa la proposta de la CUP de bonificació de l’IBI per a les rendes més baixes.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la Comissió Informativa i de Seguiment de Territori i Urbanisme.

-Assistència i participació del conseller Jordi Martí Font i de la consellera Laia Estrada, als minuts de silenci convocats per l’Ajuntament de Tarragona en rebuig a la violència de gènere, en concret davant l’assassinat d’una dona a Badalona i per l’atemptat d’Orlando (Estats Units) contra del col•lectiu LGTBI.

-Assistència del regidor Jordi Martí Font i de l’assessor del Grup Municipal de la CUP, a la Comissió Avaluadora de projectes per a la convocatòria de subvencions de cooperació internacional, sensibilització i educació per al desenvolupament. Prèviament a aquesta reunió l’assessor del Grup Municipal es va reunir amb la tècnica de cooperació Marina Vidal per tal d’examinar els projectes presentats a concurs i la puntuació obtinguda per cadascun.

-Reunió del conseller Jordi Martí Font, de la consellera Laia Estrada i de l’assessor del Grup Municipal de la CUP amb el diputat al Parlament de Catalunya per la CUP-CC, Sergi Saladié per analitzar properes actuacions en matèria de defensa del territori i de polítiques públiques de protecció del medi ambient.

-Reunió dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font amb una representació del col•lectiu de músics de carrer per examinar les seves queixes davant les restriccions municipals a aquesta activitat.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la reunió del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública amb Roger Pla, director dels Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb la consellera de l’Àrea de Serveis a la Persona, Ana Santos per examinar esmenes a la moció presentada per la Plataforma dels Drets dels Infants.

Participació en activitats sociopolítiques:

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la reunió de la comissió antipatriarcal de l’assemblea local de la CUP de Tarragona.

-Participació del conseller Jordi Martí Font i de l’assessor del Grup Municipal a la jornada d’economia alternativa i cooperativisme al Camp de Tarragona “La Baltasana”. Aquesta jornada d’anàlisi i debat, celebrada a La Canonja, està organitzada per Vila-seca en Comú i les CUP del Camp.

-Assistència de la consellera Laia Estrada al lliurament a l’OMAC de la proposta de la Plataforma Oppida per la recuperació i autogestió de l’ús de l’espai públic de la ciutat. Aquesta s’acompanya d’activitats lúdiques i d’un dinar popular.

-Participació de la consellera Laia Estrada a la jornada organitzada per la Plataforma Stop Mare Mortum en solidaritat amb els refugiats i les refugiades i contra la política i excloent de la Unió Europea. Aquesta jornada inclou performances de denúncia, xerrades i actuacions musicals.

-Participació de la consellera Laia Estrada a la Comissió de Medi Ambient de l’Assemblea Local de la CUP.

-Participació de la consellera Laia Estrada a la sessió de debat intern de l’Assemblea Local de la CUP de TGN.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb activistes del Grup Antirepressiu de l’Esquerra Independentista i amb un advocat del Col•lectiu Ronda.

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

-[NdP] La CUP denuncia el mal estat de l’OAC i exigeix solucions

-[NdP] Professionals sanitaris d’atenció domiciliària demanen a l’Ajuntament que els faciliti dur a terme la seva tasca

-[NdP] La CUP assumirà una moció presentada pel Comitè d’Empresa d’ADIF en defensa del ferrocarril públic

-[NdP] La CUP de Tarragona celebra la solució de les dificultats d’aparcament en l’atenció domiciliària

-[NdP] La CUP demana a l’Ajuntament una campanya pública de difusió sobre els drets a l’habitatge i contra la pobresa energètica recollits a la Llei 24_2015

-[NdP] La CUP vol desbloquejar l’estudi de la qualitat de l’aire al Camp de Tarragona aprovat per l’Ajuntament fa un any

-Participació de la consellera Laia Estrada en la roda de premsa duta a terme pel Grup de Treball en defensa de la Sanitat Pública, format pels sindicats Co.bas, CGT, CATAC, persones a títol individual i la CUP, sobre l’anunci de retirada dels plans funcionals sanitaris a la província de Tarragona.

-Roda de premsa de treballadores d’atenció primària de TGN, de representants del sindicat USICAT i dels consellers de la CUP Laia Estrada i Jordi Martí Font per denunciar les dificultats que els profesional d’atenció domiciliària, tant d’urgències com de malalts crònics, tenen per desenvolupar la seva feina a la ciutat, i demamant una targeta d’aparcament que permeti a metges i infermeres accedir a places d’aparcament gratuïtes mentre estan realitzant la seva feina.

-Roda de premsa al Campus Catalunya de la URV amb la presència dels regidors Jordi Martí Font i Laia Estrada i de l’Assemblea d’Educació i Psicologia, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i de representants de les CUP del Camp per demanar que s’impulsi un Bus Universitari amb tarifes especials per a estudiants.

-Assistència dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font a la roda de premsa del Comitè d’empresa d’Adif.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!