Prendre la paraula

jordimartifont

5 de novembre de 2015
0 comentaris

I avui, després que algú hagi robat l’estelada de la CUP a la Diputació de Tarragona, l’hem reposat

11nov_5_2015_estelada Dipu

Aquí el vídeo:

El Grup Polític de la CUP a la Diputació de Tarragona ha denunciat que ahir a la tarda un treballador de la Diputació de Tarragona va entrar sense permís del Grup Polític al seu despatx, per ordre del president Josep Poblet, i va robar l’estelada que la CUP tenia penjada a la finestra. Avui, el regidor de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona Jordi Martí, n’ha penjat una de nova.

El passat dilluns el president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet (CiU), va enviar una carta al Grup Polític de la CUP, on deia que emparant-se en l’article 37.2 del Decret 139/2007 “us demano que al més aviat possible retireu la bandera que oneja a la finestra exterior de la tercera planta del Palau de l’Edifici, corresponent al despatx del vostre grup polític”.

El Grup Polític de la CUP va fer pública aquesta carta a través de les xarxes socials i va declarar als mitjans de comunicació que no retiraria l’estelada de la finestra, entenent que formava part “de la llibertat d’expressió del nostre grup a la Diputació i que en el moment que està vivint el procés hem de desobeir les lleis que ens obliguen a penjar la bandera espanyola a les institucions públiques”.

La sorpresa ha estat quan avui al matí, en arribar el secretari del Grup Polític al despatx, ha vist que l’estelada que onejava a la finestra havia estat robada. Segons ha denunciat Xavi Milian “entre 2/4 de 3 de la tarda d’ahir i 3/4 de 9 del matí d’avui, alguna persona ha entrat al nostre despatx sense permís i sense que nosaltres hi fóssim i ha robat l’estelada que teníem penjada”.

Milian ha considerat especialment greu aquest fet, ja que “al despatx tenim molta documentació sobre el treball que realitzem a la Diputació i, per tant, ens resta el dubte de si aquestes visites al nostre despatx s’han repetit en d’altres ocasions per tal de consultar els nostres documents”.

Per aquest motiu, la CUP ha registrat una instància demanat còpia de les imatges de la càmera de seguretat que hi ha al replà de l’entrada del despatx, i en la propera Junta de Portaveus, el diputat David Vidal demanarà explicacions i exigirà mesures per garantir la seguretat de la tasca que desenvolupa la CUP a la Diputació.

El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Martí, ha vingut aquest matí al despatx de la CUP a la Diputació per tal de tornar a penjar l’estelada. Martí ha plantejat com a paradoxal el fet que “mentre ahir a la tarda repartien milers d’estelades al Camp Nou un alt càrrec de Convergència ordeni retirar una estelada”.

La CUP ha anunciat que si la Diputació torna a actuar altre cop d’aquesta forma estudiaran les mesures disponibles per fer-hi front.

Milian també ha comentat que “ja tenim una llista llarga de regidors i regidores del Camp, el Baix Penedès i les Terres de l’Ebre que ens han comentat que si ens tornen a robar l’estelada vindran a portar-ne una personalment per tornar-la a penjar a la finestra del despatx”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!