Prendre la paraula

jordimartifont

14 de setembre de 2016
0 comentaris

Comunicat de la CUP de Tarragona en defensa dels llocs de treball de la plantilla del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona

image_large
Després del darrer plenari de l’Ajuntament de Tarragona, en què es va debatre sobre la privatització de la gestió de les instal·lacions esportives a la ciutat amb l’excusa dels Jocs Mediterranis 2017, els delegats de personal del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, Jaume Sampol, Ramon Muñoz i Antonio Tejada van fer pública una carta publicada en alguns mitjans de la ciutat en què exposaven el seu punt de vista sobre diverses consideracions que s’havien fet sobre la seva feina.

Des de la CUP de Tarragona reconeixem la tasca dels professionals del Patronat d’Esports, en valorem la tasca i l’entrega dels més de 40 treballadors i treballadores que garanteixen un servei públic de primera qualitat que ara l’Equip de Govern en vol vendre la gestió a una empresa privada (Santagadea, de moment) durant 40 anys i pagant-li 150 milions d’euros (l’Ajuntament a l’empresa).

Des de la CUP no admetem que, per tal de fer un negoci privat amb diners públics s’ataqui la feina de les treballadores i els treballadors del Patronat d’Esports, no admetem que no es tingui en compte la seva feina en mil i una activitats que es duen a la ciutat, com la Bicicletada, Peonada, Mitja Marató, Caminades, etc. És vergonyós que es vulgui malmetre el nom de qui fa possible des de 1985 que l’esport a la ciutat de Tarragona estigui a l’abast de moltíssima gent que d’una altra manera ho tindria molt complicat de practicar-lo.

Alhora, volem recordar a treballadores i treballadors del Patronat que, tal com ja vam advertir quan com a CUP vam presentar al·legacions a aquest projecte privatitzador, «la proposta de Santagadea Gestión SL posaria en risc el manteniment dels llocs de feina dels treballadors i treballadores municipals adscrits al Complex Esportiu Campclar i que, segons admet el propi PMET, caldrien ser reubicats en altres instal·lacions».

Des de la CUP, els emplacem a estar atents als esdeveniments que properament es donaran en aquesta ciutat ja que molt probablement seran ells qui més patirà les conseqüències d’aquesta privatització. Els emplacem a plantar cara a un projecte que ni és bo ni necessari i tindrà conseqüències molt negatives per a la ciutat però ara ja per a les seves feines i llocs de treball.

Com a CUP, ens posem al seu servei per al que calgui i vulguin i alhora els emplacem a defensar els seus llocs de treball públics, garantits i de més qualitat que els que una empresa amb l’únic objectiu del lucre els pugui acabar oferint.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 13 de setembre de 201

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!