Prendre la paraula

jordimartifont

16 de juliol de 2020
0 comentaris

Al setembre, sortirà “Visca la Terra i visca l’Anarquia (2). de l’1 d’Octubre al 2020”

I al setembre, sortirà “Visca la Terra i Visca l’Anarquia (2), de l’1 d’Octubre al 2020”, un llibre contra el relat hegemònic del vell sobiranisme del “no hi ha res a fer” o “quedeu-vos tots a casa que encara prendrem mal”

Ara que les llibreries s’omplen de pàgines i pàgines de llibres que ens diuen que allò de l’1 i el 3 d’octubre millor que no ho haguéssim fet, i sort que no va anar enlloc perquè no estàvem preparats, o que sort dels líders prudents… publiquem un llibre amb les meves percepcions sobre el tema, que són tot el contrari, és clar. I no, no hi anàvem enganyats ni la gent s’havia trastocat perquè exigia que el poble manés i el govern obeís… tot el contrari.

Al setembre, l’editorial Calúmnia traurà al carrer “Visca la Terra i visca l’Anarquia (2)”, el recull de textos que vaig escriure des de just abans l’1 d’octubre fins al 2020 i l’anàlisi de les relacions, postures i reaccions positives des de l’anarquisme català i l’anticapitalisme antiautoritari davant el procés d’independència de Catalunya. Aquest segon text l’havia de llegir als Països Baixos en el congrés d’història sobre anarquisme i nacionalisme que s’hi havia de fer al març passat i que la COVID va impedir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!