Prendre la paraula

jordimartifont

9 de març de 2007
7 comentaris

La dreta extrema al carrer

A les set de la tarda, el Partit Popular comença la seva nova fase movimentista (del Movimiento Nacional que tan bé coneixen). Sortiran al carrer per demanar que continuï la seva única coartada davant les masses espanyolistes, ETA; i negaran així el diàleg en nom de les essències nacionalistes espanyoles. El partit majoritari de la dreta espanyola, comandat per l’extrema dreta mediàtica, omplirà les nostres ciutats d’estanqueres i agafarà aire per fer, demà a Madrid, la "manifestación más grande habida en la democracia". Una curiositat per mirar, la manifestació del 3 de febrer a Madrid, els manifestants hi criden "Para acabar con ETA y por la libertad, la izquierda y la derecha se tienen que juntar".

http://www.youtube.com/watch?v=Y4KxZmYufok

  1. Per què està buida de continguts politics presentables a la societat.

    Per això només va darrere de la polèmica mediàtica de la política escombraire.

  2. La Policia carrega contra una protesta de rebuig al Partit Popular a Lleida

    Els Mossos impedeixen manifestar-se a uns ciutadans, fent-los fora a cops de la Plaça Paeria on el Partit Popular es s’ha concentrat.

    Una protesta pacífica que demanava pau i diàleg per al País Basc i Països Catalans ha estat durament reprimida pels Mossos d’Esquadra que, tot just desplegar una pancarta s’han abraonat sobre els ciutadans que es manifestaven pacíficament prop de la concentració contra el procès de pau al país basc convocada pel Partit Popular.

    La pancarta mostrava el lema “Per una solució democràtica, negociació és Pau”. La policia ha fet una vintena d’identificacions i l’actuació ha provocat escenes de tensió enmig d’un carrer major ple a vessar.

  3. A Tarragona, sembla ser que dos nois an estat agredits pels demòcrates del PP sense ni tan sols desplegar una pancarta. A la plaça de la Font, pel que he vist per la tele, hi havia 200 espanyolistes de dretes tots amb la seva bandereta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!