Prendre la paraula

jordimartifont

24 de febrer de 2007
0 comentaris

Manifest per la descolonització (2a versió)

Petit problema: resulta que hi ha dues versions del manifest i no tenim ni idea de quina és la bona.  Per si de cas, afegim la segona. www.catigat.org

 

manifest programàtic per a la descolonització mental i política dels països catalans

 

manual d’urgència de desintoxicació zòmbica

 

Lliga Anticolonial. Jafre de Garraf, Any 2001

 

 

 

Cal reconèixer als nostres veïns de ponent, que es van ficar a casa nostra per la força ja fa uns tres segles, una energia infatigable. No se’n cansen, no, de fer-nos la punyeta ni d’intentar poc a poc disoldre’ns dins la “Hispanidad”. “Han tingut un somni”: que més aviat o més tard acabem abandonant la nostra petita llengua “poc global”, abracem amb entussiasme la “lengua de Cervantes”, estripem les senyeres i les reconvertim en banderoles d’estanc. En resum: volen convertir-nos en una Catalunya Nord, però sense senyeres, ni sardanes, ni tantes concessions al folklore, ni bressoles, ni…. l’Estat del benestar francès.

Això, sí s’han anat renovant. Ara allò dels exèrcits és més impopular i opten per formes més subtils d’invasió i persuassió destructiva. Estem parlant de la colonització psicològica. Ço que vol dir que poc a poc i pràcticament inconscientment ens anem imbuint de continguts, signes i símbols que lentament ens van homogeneïtzant des de dintre als “hermanos de uno y otro lado del mar”. El model és similar al que clàssicament han utilitzat tota mena de malfactors com Attaturk, Hitler, Stalin, Tudjman, Milosevic, la majoria de presidents americans, israelians, francesos… i, en general, qualsevol dirigent d’alguna de les grans (?) nacions que per alguna estranya raó es creuen més importants que les del costat.

Ens estan convertint en zombies espanyolitzats usant tot l’arsenal dels mitjans de comunicació, les lleis, la indústria musical i cultural, els intel.lectuals pro-sistema i una classe política catalana a qui sols preocupa el poder o els diners dels seus clients.

La Lliga Anticolonial aplega uns quants indígenes descontents amb la neocolonització i neix amb un programa molt clar:

anar descobrint i desvelant una a una totes i cadascunes de les estratègies malèfiques que l’Imperi utilitza per colonitzar-nos.

 

utilitzar la paròdia i l’humor com estris subversius de primer ordre en la lluita anticolonial. Un poble que riu encara està viu!!

 

Us convidem a què, ben amatents, planteu cara a la colonització i col.laboreu per descobrir i denunciar sense treva qualsevol pèrfida estratagema de l’Imperi Espanyol per seguir anihilant-nos. Després seguirem amb l’altre Imperi, el ianqui.

El catgat, petit, sexualment alliberat, i insubmís, com a contrapunt del toro, pesat, masclista i ranci, ha estat la primera aportació de la LA a la necessària renovació simbòlica que tan necessita el nostre poble. Però hi haurà encara molt més.

Us prometem en poc temps haver tret a la llum molts d’aquests perversos sistemes de neo-colonialisme i us convidem a què, ben amatents, descobriu i denuncieu sense treva qualsevol pèrfida estratagema de l’Imperi

Esperem les vostres col.laboracions en aquesta tasca ingent però essencial per a la supervivència de la nostra nació de totes les petites nacions esclaves de tot el món.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!