Prendre la paraula

jordimartifont

21 de febrer de 2007
0 comentaris

Rajoy al Diari

El líder del PP va visitar ahir Poblet, on no el va rebre el pare abat, i el seu Fort Apache particular a Tarragona, el "Diari de Tarragona".

Ahir, el president de la dreta extrema del PP, Mariano Rajoy, va visitar Tarragona i el Monestir de Poblet. Allí, el pare abat no el va rbre perquè no hi era, hehehe. A la capital el van rebre el Diari de Tarragona i suposo que s’hi va sentir com a casa, com a mínim a nivell nacional, perquè el Diari (que tothom anomena ‘Patufet’ o ‘Diari Espanyol’) és una de les eines màximes d’espanyolització lingüística i espanyolisme nacional a nivell de premsa de les nostres comarques. Encara ara, el 2006, l’absoluta majoria de notícies són escrites en espanyol, això sí, els castells els anomenen ‘castells’ i s’hi poden trobar titulars magnífics del tipus "Los de la Vella levantaron un ‘tres de nou’ que coronó un ‘enxaneta’ haciendo la ‘aleta’. Els darrers directors, a excepció de l’últim, el seu amo -Sánchez Friera- els va a buscar a la Universidad de Navarra i l’Opus Dei és l’organització de referència del seu ‘capo’ i exdirector, Coll i Gilabert. Una opció personal respectabe però que cal conèixer quan el llegeixes.

Aquest Diari va rebre milions a cabassos per part de la Generalitat de CiU, aquesta que ara diuen que feia tant per la nacionalització de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!