Prendre la paraula

jordimartifont

9 de febrer de 2007
Sense categoria
2 comentaris

L’empresa i l’Oleguer

És ben curiosa la manera com tenen alguns d’opinar sobre la realitat immediata.

És ben curiosa la manera com tenen alguns d’opinar sobre la realitat immediata. S’ha estès una espècie de mania -no la vull qualificar de cap altra manera- que pressuposa que en l’àmbit privat les empreses tenen dret a fer el que vulguin i com vulguin, ja que són les veritables bèsties de càrrega de l’economia catalana i mundial. És la mateixa mentida que utilitzen els de Ciutadans per dir que el català i el castellà han d’estar en igualtat de condicions en l’àmbit públic però en el privat no s’hi pot fer res, el mercat és qui tria una o altra llengua; i tots sabem quina és la que tria.

Dic això perquè si no és en aquest àmbit de nopensament no s’entenen algunes reaccions a la postura de l’empresa Kelme de rescindir unilateralment el seu contracte publicitari amb el futbolista Oleguer Presas. I menys encara que ho fessin públic així, que l’han rescindit per les seves opinions sobre l’Estat de dret i la situació de De Juana Chaos. D’això a casa meva se’n diu manca de llibertat d’expressió i si aquesta ha de seguir uns paràmetres concrets pel que fa a la cosa pública és evident que també n’hauria de seguir alguns -pocs- en la cosa privada que n’asseguressin la llbertat d’ús.

Mentrestant, sempre ens quedarà deixar de comprar a aquesta empresa catalana qualsevol cosa mentre no deixin parlar les icones que lloga per fer propaganda dels seus productes més enllà de les quatre opinions que tots tenim sobre si fa sol o si plou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!