Prendre la paraula

jordimartifont

16 de novembre de 2006
Sense categoria
3 comentaris

Un desastre absolut!

Els que mai no havíem tingut problemes amb la informàtica i només ens hi apropem a nivel d’usuari, sempre ha d’arribar un dia que tinguem un bateig de realitat. La meva realitat és la d’ara mateix: se m’ha esborrat el disc dur i he perdut maquetacions, revistes, 3.000 fotos, més de mil articles fets, per fer i refer, projectes de llibres, projectes d’estudis… Un desastre. No perdrem, però, la compostura. Avui me’n compro un -de disc dur-, mentre espero a veure si em poden salvar alguna cosa, i passo a fer còpies fins i tot dels virus que agafi.

  1. jordi, quan sàpigas si pujes a Barna digue’m alguna cosa quan abans millor. si tens disc dur extern puja amb portàtil i disc dur extern. si aconseguim salvar alguna cosa, perfecte. si no, doncs el que es pugui. si no aconseguim salvar res, hi han dues possibilitats:

    * renunciar a les dades

    * provar de recuperar-les mitjançant empreses especialitzades. perquè et facis una idea desmunten el teu disc en una sala blanca i van amb mooooolta cura desmuntant els components del disc (precisió molt més que milimètrica, i neteja ambiental absoluta) .normalment aconsegueixen resultats, tot i que els preus són prohibitius (+- 200.000 peles)

    en tots dos casos, a partir d’ara les coses hauran de canviar: còpia de seguretat diària en disc dur extern. i les coses extremadament importants, grabar-les en cd’s i depositar-les en una altra casa de l’habitual.

  2. ja sé que mai no és un remei de res, però a mi em va passar una cosa semblant fa un parell de setmanes. També em van dir això de la còpia de seguretat i la pots anar renovant cada setmana, per ex. dic jo que podria anar b.

    au, i pensa que pitjor va ser lo de la guerra de Cuba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!