Avui, Assumpta Arasa presenta “Cases de paper” a Santa Bàrbara

L’obra: Cases de paper. Eines psicològiques per a l’autogestió de les emocions és un llibre que neix des de les ganes de compartir coneixements psicològics que ajudin a superar l’ansietat, la por i el baix estat d’ànim esdevinguts arrel de la crisi pel coronavirus, i per la malaltia derivada del covid-19. D’uns escrits inicials difosos en diferents mitjans de comunicació, des de la psicologia, i davant aquesta crisi que afecta tot el país, es treballa per configurar un text que sigui útil a la població i li atorgui les eines necessàries que l’apoderin, l’allunyin de les temors i li millorin la qualitat de vida, també amb la post-crisi econòmica que es preveu.

L’autora: Assumpta Arasa Altimira va néixer a Sabadell el 1970. Va fer estudis de Disseny Gràfic, Fotografia i Tipografia. El 1992 va marxar a Utrecht, Països Baixos, on va cursar la llicenciatura de Belles Arts a la Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Deu anys més tard va anar a viure a les Terres de l’Ebre, Santa Bàrbara, i el 2014 es va Graduar en Psicologia Clínica, Menció en Psicologia Clínica i de la Salut, Premi Extraordinari pel millor expedient acadèmic, Universitat Oberta de Catalunya. El mateix any va obtenir el Màster en Psicologia Clínica i de la Salut per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics, ISEP. Des del 2016 té l’habilitació com a Psicòloga General Sanitària. És membre actiu i cofundadora del col·lectiu feminista Llibertes i ha fet diferents tallers i xerrades.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *