Prendre la paraula

jordimartifont

11 de maig de 2020
0 comentaris

#BSO: Al Tall: «I els amos al clot…»

Al Tall: «I els amos al clot…»

Al «Cant de maulets», Al Tall canten «els peixos en l’aigua i els amos al clot.» En això pensava l’altre dia mentre llegia El Periódico. El diari informava que el passat 13 de juny, la consultora Mercer, junt amb l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) van organitzar a Barcelona la segona jornada «Cómo planificar con éxito una reestructuración de plantilla.» M’omple d’indignació que una colla de fastigosos com aquests amb total impunitat i fins i tot amb propaganda estudiïn com fer-nos fora de la feina de la millor manera, és a dir sense protestes i ben baratet. El diari ens diu que hi van participar un centenar de directors de «recursos humans, entre els que hi havia un bon nombre de grans empreses» per escoltar «els consells d’especialistes legals i col·legues avesats a tancaments i acomiadaments.»

Sergio Aragón, director de personal de Reno de Medici, la històrica paperera del Prat de Llobregat, va ser un dels ponents. Aragón va acomiadar de la seva feina 189 persones i, sense enrojolar-se, va declarar que «un ha de poder continuar passejant sense trobar-se amb gent que l’odiï.» I tan tranquil.

Però la gota que fa vessar el got és la presència a la taula de ponents d’un senyor, per no dir-li un insult directament, anomenat Jesús Ribera, que és responsable del Tèxtil i la Química a CCOO de Catalunya, que fent ostentació d’un bon humor envejable va demanar als directius que amb tants consells només esperava que «no sortissin corrent per posar-los en pràctica.» Doncs això, els peixos en l’aigua…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!