Prendre la paraula

jordimartifont

29 d'abril de 2020
0 comentaris

Assumpta Arasa i “Cases de paper”, la primera novetat confinada de Lo Diable Gros

Lo Diable Gros no s’ha aturat i, tot i treballar de formes noves i diverses, estranyes a vegades, el resultat final, els llibres, continuen apropant-se ja en forma de paper.

D’una banda, estem avançant molt en dos llibres molt esperats, almenys per nosaltres, d’una banda, el darrer de John Zerzan, l’anarcoprimitivista nord-americà que ha traduït Xavi Caixal al català, i d’una altra, “Del foc a les brases”, un llibre de Pep Castells necessari per entendre la “transició” que conté els seus articles del moment.

A banda, també tenim a prop el llibre sobre el confinament, l’epidèmia i la literatura que jo mateix he escrit, amb il·lustracions de l’Amat Pellejà i el disseny de Nerea Borrell

Però, segurament, el primer que podreu tocar serà “Cases de paper”, d’Assumpta Arasa. Per tal que entengueu de què va, llegiu el text que inclourà a la seva contraportada:

“Cases de paper, subtitulat Eines psicològiques per a l’autogestió de les emocions, és un llibre que neix des de les ganes de compartir coneixements psicològics que ajudin a superar l’ansietat, la por i el baix estat d’ànim esdevinguts arrel de la crisi pel coronavirus, i per la malaltia derivada del covid-19.
D’uns escrits inicials difosos en diferents mitjans de comunicació (www.aguaita.cat, www.ebredigital.cat o www.laplanaradio.cat) , des de la psicologia, i davant aquesta crisi que afecta tot el país, d’una manera o una altra, es treballa per configurar un text que sigui útil a la població i li atorgui les eines necessàries que l’apoderin, l’allunyin de les temors i li millorin la qualitat de vida, també amb la post-crisi econòmica que es preveu. Perquè val la pena construir un nou món des de la llibertat i l’autoconeixement. “

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!