“Paper, tinta i covid-19” igual acaba tenint forma de llibre…

Avui, Racó Català publica un dels articles de “Paper, tinta i covid-19”

S’afegeix a Tarragona Digital, La República Checa, TotTarragona, Llibertat.cat i Reus Digital que ja en publiquen.

L’Amat Pellejà n’està fent il·lustracions i la Nerea Borrell prepara la maquetació i portada. En breu, més notícies d’aquest llibre que estic escrivint des de Marçà i que tracta sobreles epidèmies de malalties contagioses, els confinaments i la seva relació amb la literatura i la resta de les arts al llarg de la història.

https://www.racocatala.cat/opinio/article/48593/laura-morta-pesta-avinyo-porta-petrarca-donar-forma-seu-canconer?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=racocatala&fbclid=IwAR0JDZ-W7bjemeegq9Lw8Ybc03jzf_IzfmHNMlVNB3j0gui471AREOl8Bhw

Afegeix un comentari