Aquesta és la portada que Nerea Borrell ha fet per a “Visca la Terra i Visca l’Anarquia” (2)

Sense pressa i sense córrer, fa setmanes que estic avançant en els detalls del que serà la segona part del meu llibre “Visca la Terra i visca l’Anarquia”. Aquest llibre constarà de dues parts que responen a dues intencions diverses però alhora complementàries.

La primera d’elles, amb el títol «L’anarquisme catalunyès i el Procés», inclou un llarg text inèdit, titulat originalment «1-3 October 2017, the Anarchists and Disobedience in Catalonia» que he escrit per al Congrés «Anarchism and the National Question-Contemporary Perspectives» que tindrà lloc a Leiden (Països Baixos) del 18 al 21 de març de 2020.

La segona part, amb el títol «Un anarquista a la cort del rei Procés», aplega articles escrits des de l’1 d’octubre de 2017 a 2020, sobre el «Procés» d’alliberament nacional desenvolupat a l’espai catalunyès. És la continuació de la mateixa secció inclosa a “Visca la Terra i viscs l’Anarquia”.

El llibre inclourà quatre pròlegs: de Carlos Taibo (ja rebut i que porta per títol “Parlar del nacionalisme d’Estat”), de Ruyman Rodríguez, de Carme Abril i de Raquel Jorba. La portada ha estat creada, tal com el primer volum, per la dissenyadora Nerea Borrell (https://neredis.cat/) i és, ja ho podeu veure, espectacular.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *