I aquí el tenim!!!, el tercer volum del “Llibre Negre”… o això sembla

Sembla que, si res no canvia, aquesta setmana, esperem, ja existiran còpies impreses del tercer volum del “Llibre Negre”, tot i que encara no es distribuiran (crec). Parlo amb tant de compte perquè sempre que anuncio que sortirà no sé què no acaba passant. Així que, si res no canvia i fa bon temps, aviat el podrem representar en llocs on el primer o el segon i el primer s’han presentat; i presentar on mai s’ha presentat. Les correccions estan fetes, el pdf generat i ara només cal tinta, cola i paper (i força humana i maquinal) per tenir el llibre de paper.
El “Llibre Negre” 3 sí que té portada i, és clar, imatges de l’interior, tal com podeu veure aquí. Al final, entre les tres volums tindrem prop de 1.400 pàgines de textos anarquistes d’alliberament nacional i voltants dels Països Catalans. Quasi no res o una mica més i tot…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *