Caliu treu el llibre “Onejar la bandera”, per al qual he escrit el capítol “L’extrema dreta a Catalunya després de l’1 d’octubre”

Tota la feina començada aquest estiu, ara va arribant a port. Acaba de sortir el llibre “Onejar la bandera”, que tal com l’editorial explica, “és un recull de textos a través del qual es pretén explicar el canvi del discurs i de les practiques nacionalistes en un temps convuls com l’actual, en què assistim a la transformació d’un nacionalisme més banal cap a un altre més explícit que, en moltes ocasions, es presenta en la seua versió més violenta.” Les autores del llibre som Paula de la Safor, Laia Mas Climent, Diana Gener,, Albert Noguera Fernández, Raúl Zibechi, Jordi Garcia i jo mateix. El pròleg l’ha escrit Miquel Nicolàs Amorós.”

El meu text porta per títol “L’extrema dreta a Catalunya després de l’1 d’octubre” i repassa algunes de les estratègies de l’Estat per aturar l’independentisme, que passen en aquest cas per activar i dotar d’absoluta impunitat l’extrema dreta violenta.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *