De l’anarquisme als Països Catalans a la imatge de Llunas segons Neredis

Avui, Carod-Rovira explicava a Vilaweb (https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-carod-rovira-limit/) que en no res sortiran els primers títols de la col·lecció Divèrsia de Pagès Editors, que ell dirigeix, en què es publicarà una “Història de l’anarquisme als Països Catalans”. Deia que la faria jo i no explicava que no la faré sol sinó a mitges amb Dolors Marín i això sol ja és garantia de tot. Fa mesos que és damunt a taula i l’anem fent avançar.

El tercer “Llibre Negre” ja està enviat i ara la Genoveva retoca les imatges mentre es confirmen presentacions a Reus i Móra d’Ebre com a mínim; els llibres del Llunas van sumant imatges (les darreres o encomanades les d’Amat Pellejà, Jordi García Polop i Aida Martí, i la que aquí podeu veure de la Nerea Borrell, Neredis) i esperant correccions. Els llibres sobre el feixisme de Caliu i sobre Bakur, al Kurdistan, en què he col·laborat deuen fer el seu procés; el mateix que l’article sobre himnes i anarquia que em va encomanar la Carla; i la ponència al congrés d’Holanda creix. I unes quantes coses es veuen en l’horitzó proper…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *