Prendre la paraula

jordimartifont

20 d'agost de 2019
0 comentaris

Un estiu de paper ple de papers i tinta


Aquest estiu ha estat una mica massa productiu. Això ja sembla una cadena i vist així no m’agrada. Però vist el llistat de feines completades, sí.

1- El tercer volum del “Llibre Negre” està pràcticament a punt de mel, fins i tot amb les imatges triades. Serà una mica totxet però no sabia com solucionar-ho, tenint en compte que he suprimit molts dels textos previstos perquè aquests darrers 19 anys han estat absolutament prolífics en la barreja d’anarquisme i alliberament nacional als Països Catalans.

2- He acabat un llarg text sobre l’extrema dreta a Catalunya despŕes de l’1 d’octubre que traurà l’editorial valenciana Caliu ara aviadet.

3- Avui he tancat el pròleg a un llibre sobre Bakur, al Kurdistan, i l’aplicació del confederalisme democràtic que publicarà l’Editorial Descontrol.

4- Vaig escriure i llegir una de les parts del pregó de Festa Major de Marçà per celebrar els 20 anys de la Coral Amics Cantors de Marçà.

5- Estic tancant la xerrada que sobre la pedagoga marçalenca Rosa Roig faré dissabte que ve al Casal amb motiu de la inauguració del carrer que portarà el seu nom.

6- He anat preparant el curs de 2n de Bat de teatre d’aquest curs que ve que inclourà moltes coses però una que em produeix especial alegria i que, tal com dieun ells, ho petarà molt fort.

7- He revisat i tancat els dos propers llibres que Lo Diable Gros traurem al setembre i que s’afegeixen als de la col·lecció El Martell de recull d’articles periodístics, un de Laia Estrada i l’altre de Pep Castells.

8- A punt per submergir-me en la lectura dels originals d’un llibre del X. M. i que més que prometre, és imprescindible.

9- I tomba per aquí el “Tarragona, capital de la censura” i el volum d’obra teòrica completa del Llunas que traurà Descontrol, la “Petita Història de l’Anarquisme als PPCC”, la biografia del Llunas, la poesia del Llunas, etc.

-10. Vaig preparant la ponència al congrés d’Holanda del març sobre nacionalisme i anarquisme.

-11- I seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!