“Pols latent” | El Festival Deltebre Dansa amb la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià

La videodansa “Pols latent” neix com una mostra de suport per part de Roberto Olivan i el Festival Deltebre Dansa amb els afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià. L’objectiu d’aquest emotiu vídeo és visibilitzar aquesta tragèdia per fer d’altaveu i ajudar a recaptar fons per als afectats per l’incendi. El vídeo, creat pel deltebrenc Albert Vidal / Vèrtex Comunicació, té com a objectiu ajudar a augmentar la difusió de la iniciativa “Rebrotem” i el seu projecte de crowdfunding que vol recaptar 250.000 € per ajudar als afectats pel foc. “Rebrotem” se centra a coordinar les diferents accions ciutadanes que ajudin a restaurar l’ecosistema rural que s’ha perdut després d’aquest incendi forestal, com ara la campanya de crowdfunding amb la qual es vol crear un fons econòmic comú per a aquesta restauració de l’ecosistema.

Col·labora a: rebrotem.cat.
Ballarí: Roberto Olivan Vídeo: Albert Vidal / Vèrtex Comunicació

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *