Llunas i la seva obra, vistos per Amat Pellejà

L’Amat Pellejà acaba de lliurar-me les 50 imatges que acompanyaran algun dels llibres de Llunas o sobre Llunas que publicaré l’any que ve. Fa unes meoss vaig decidir acabar de publicar tota la teca que vaig crear i fer de i sobre Josep Llunas i la seva obra tant poètica com periodística i teòrica, així com la seva biografia.El resultat és més que impressionant. Jo diria que més que excel·lent. Meravellós!!!

Els llibres previstos són: l’obra teòrica completa de Josep Llunas que publicarà Descontrol; la biografia que té diversos pretendents però no s’aclareixen de moment, a mi m’agradaria que la publiqués Virus Editorial, però són ells qui ho ha de decidir; l’estudi sobre “La Tramontana” i l’obra periodística, que seria un volum llarg o dos llibres, ja veurem; i l”antologia poètica que potser publica Calúmnia.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *